Pensle biffer med olje og krydre med salt og pepper. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu biffene, og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. La kjøttet hvile noen minutter før du skjærer det opp i tynne skiver.
Del opp baguetter. Smør på kremost og ha på tomat, biffkjøtt og chimichurrisausen.
Chimichurrisaus:
Ha urter, hvitløk, salt og pepper i en foodprosessor. Tilsett rødvinseddik, sitronsaft og olje i en tynn stråle under kjøring. Sausen er ferdig når alt er pent blandet.
Sett den til siden og la smakene marinere seg. Serveres romtemperert. Kan holde seg i kjøleskapet.
Lag gjerne sausen en stund i forveien slik at smakene får satt seg, da blir den ekstra god.
Biffsmørbrødet kan også lages på andre måter
Her finner du mange oppskrifter på baguetter, sandwich, smørbrød og wraps
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig