Rabarbra- og jordbærkrem:
Skyll jordbærene og rabarbrastilkene, og del dem i biter. Ha dem i en kasserolle sammen med syltesukkeret, og kok i 3–4 minutter. Bland og la stå i kjøleskap for å avkjøles.
Budapestrull:
Visp eggehvitene stive. Tilsett det finkornede sukkeret litt om gangen mens du visper.
Bland mandelmel, kokos, maisstivelse og brun farin i en skål, og vend forsiktig inn eggehviteskummet.
Sprøyt ut remser, ca. 30 cm lang, på et bakepapirkledd stekebrett. Gratineres midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 175 grader.
Vend over budapestrullen på et bakepapir, og la den avkjøles på rist. Trekk forsiktig av papiret som rullen ble stekt på, og fordel rabarbra- og jordbærkremen jevnt over bunnen.
Visp kremfløten og stryk over kremen. Rull sammen til en rull ved hjelp av bakepapiret.
Pynt:
Smelt sjokoladen over vannbad, og drypp den over budapestrullen.
Her finner du mange oppskrifter til deilige sjokoladekaker
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig