- Kok pastaen til den nesten er ferdig (les pakkens anvisning) i godt saltet vann.
- Mens pastaen koker, steker du bacon i en kald, tørr panne på middels varme, til det er gyllent. Ta så baconet ut av pannen og la det renne av seg på et kjøkkenpapir.
- Skru opp varmen, og stek soppen i baconfettet med litt salt til væsken fra soppen er godt redusert, ca 5 minutter.
- Tilsett så sjalottløk og stek i 2 minutter til.
- Tilsett hvitløk og tomater og stek i ytterligere 2 minutter. Hell hvitvin over og la redusere, ca 5 minutter.
- Tilsett kremfløte og baconet. Smak til med salt, pepper og parmesan.
- Ha pastaen oppi sausen og rør godt og la koke sammen i 1 minutt.
Server straks med friske urter og revet parmesan.
Alt du trenger å vite om pasta
Se alle de andre gode oppskriftene med skogsopp