I denne oppskriften er det brukt mindre likør enn vanlig. Du kan fint bruke cognacen du har i barskapet.
I denne oppskriften er det brukt mindre likør enn vanlig. Du kan fint bruke cognacen du har i barskapet.
En slik dessert er det få som kan motstå. Når du legger til sausen er det garantert enda færre.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Den engelske klassikeren fudge, her med sjokolade, er avhengighetsskapende.
Lag disse uimotståelige karamellene med smaken av lime. Syrlig og søt på en og samme gang. Garantert suksess hos både små og store.
Skogsoppcappuccino med parmesanchips høres nok komplisert ut, men det skal du glemme. Følger du oppskriften vår er du i mål før du vet ordet av det.
Har du akkurat plukket kantarell eller har de i fryseren kan du lage en fantastisk sopp-pai. Følg bare vår enkle oppskrift og du har et herlig måltid foran deg på bordet.
Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
I denne salaten bruker du fiskepudding, reker og deiilie grønnsaker. Alt vendes inn i en god dressing av kremfløte og majones. Legg på eggebåter og du er i mål.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.