- Skrell potetene og jordskokkene og skjær i terninger. Skjær løk, purreløk, gulrot og sellerirot i skiver/terninger.
- Kutt flesket i terninger eller tynne skiver. Varm opp en tykkbunnet kjele og fres flesket til det begynner å ta farge.
- Tilsett grønnsakene og fres videre til de er godt blandet med flesket. Hell over kraften (eller buljong laget av pulver - følg bruksanvisningen på pakken). Kok opp og skum av.
- Tilsett merian/oregano. La småkoke i 30 minutter. Mos med en potetstapper. Smak til med salt og pepper.
- Skjær pølsene i skiver og ha oppi suppen. Kok opp igjen og la trekke 5-10 minutter.
- Dryss hakket persille over ved servering.
Server flatbrød eller annet godt (grovt) brød til.
Tapas er en god løsning for jule- eller nyttårsfesten
Klassiske retter til tapas finner du her
Lag ditt eget pålegg med disse velprøvde oppskriftene
Her får du svært så praktiske kokketips
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig