På midten av nittitallet sto denne populære torskeretten på menyen på Bagatelle. Hellstrøm står bak oppskriften.
På midten av nittitallet sto denne populære torskeretten på menyen på Bagatelle. Hellstrøm står bak oppskriften.
Skal du lage et festmåltid med steinbit har du oppskriften her. Når du legger ved linser, hjerteskjell og glasserte grønnsaker vil du bli en helt ved middagsbordet.
Å marinere kyllingen med tyttebær er ikke hverdagskost, men kan fort bli det.
Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.
Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.
Hvitt kjøtt er for de fleste barn nesten alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende, og for de litt større barna toppes det hele med hvitvin i glasset.