Fiskegrateng blir ekstra festfin med denne oppskriften.
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.
Denne friske og syrlige salaten er perfekt tilbehør til salt eller fett kjøtt.
Dette er en annen måte å tilberede biff på på grillen. Til og med grønnsakene skal grilles. Du bruker bare en halvtime på lage den.
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning. Kanskje dette blir din nye favoritt.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
På denne tiden av året er rødbetene så utrolig gode at de fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Dessuten er de supersunne. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.
Latkes er opprinnelig en jødisk rett som serveres under hanukkah-festen som finner sted i desember, men de er populære også ellers i året.
Kanskje du synes denne retten ser komplisert ut. Det er den absolutt ikke. Du får et herlig måltid på ca 40 minutter hvis du følger oppskriften.
I denne oppskriften er det en frisk og saftig salat med eple, fennikel og granateplefrø som følger den stekte torsken. Du kan også gå for kokt broccoli og poteter.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
Bak denne retten står mesterkokk og småbarnspappa Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand, legen og seksbarnsmoren som er kjent for sine kostholdsråd.
Denne grønnsaken er en delikatesse på grillen. Den smaker ekstra godt sammen med fetaost, kjørvel og noen fileter av appelsin. Passer veldig godt som tilbehør til lam eller fisk.