Denne sjokoladekaken med hvit glasur pyntet med friske moreller lever opp til navnet Kveldens dronning. Nå bør du bake en skikkelig kakeklassiker. Her er oppskriften.
Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania.Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.
Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Her er en oppskrift på pannekaker som du skal bruke både bolognese og ostesaus til. De blir garantert en smaksopplevelse for alle rundt bordet.
En sufflé tilbereder du raskt og uten særlig innsats. Egg, ost og en deilig frisk salat er viktige bestanddeler i denne retten. Her er oppskriften.
Pannekaker blir ordentlig middag når du fyller dem opp med masse bacon og epler. Denne oppskriften må du prøve.
Skal du lage en virkelig spicy omelett skal skall du lage en meksikansk en. Bare følg oppskriften så forstår du hva vi mener.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal alge kjøttboller med tilbehør.
Denne retten går aldri av moten og det er sikkert fordi vi har spist denne hele livet. Og ikke minst fordi den er knallgod.