Egg kan nytes hele døgnet. Ikke bare til frokost i helgen. Vi serverer omelett i burgerbrød som du kan spise til middag.
Denne trippeldekkeren med omelett, skinke og grønn salat har stor wow-effekt. Og ikke minst er den enkel å lage. Oppskriften får du her.
Skal du lage omelett kan du starte med denne oppskriften. Deretter kan du fylle på med godsaker alt etter smak og behag.
Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage. Det blir gratinerte pølser med aubergine.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage. Du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen. I denne oppskriften har vi brukt muskat som krydder.
Fish an Chips er en klassiker. I denne retten bruker rødspette. Vi garanterer suksess rundt bordet.