Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Surkål passer til så mangt, men mest kjent er den vel kjent som tilbehør til julematen. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.
Lammerull er en velsmakende rett spesielt når du krydrer med sursøt løk- og persillesaus.
Dette ekte italiensk med sprø bunn, men krever noe tid å forberede. Denne er stekt på grillen, men kan også stekes i ovn.
Denne britiske klassikeren må prøves om du ikke har gjort det ennå.
I Russland kalles disse posteiene pirozhki eller vatrushki. I denne oppskriften får du valget mellom pirogdeig (med gjær) eller tertedeig.
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.
I Hellas heter denne salaten ofte Horatiki Salata på menyen.
Denne salaten er deilig til det meste som legges på grillen både av kjøtt og fiskeretter. Du lager den på 10 minutter.
Spegris er sjelden kost i kjøttdisken, men kan bestilles og er absolutt en smaksopplevelse enhver kjøttelsker bør unne seg.