Skjær 60 gram av matjessildfileten i terninger.
Skyll squashen og skjær av en bit på ca 50 gram. Riv denne biten og smak til med salt og pepper.
Bløt gelatinen i vann. Klem ut vannet. Smelt på lav varme og rør inn rømmen.
Bland inn den revne squashen, sildeterninger og hakket dill. Smak til med salt, pepper og sitron. Fordel i 4 dessertformer eller kopper og sett kaldt i 2 timer.
Del opp resten av sildefiletene i biter. Kutt squashen og bland inn eddik, salt, pepper og olje.
Dypp formene i kokende vann og vend dem på hver sin tallerken. Fordel sildebitene og squashterningene rundt.
Topp med kaviar og server med sitronskiver.
Her er alle sildeoppskriftene du trenger
Se hvordan du lager kryddersilde her
Se hvordan du lager din egen tomatsild her
Her får du vært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig