Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Denne tørrfiskretten er en gammel tradisjon fra Venezia.
Denne retten kalles Baccalà alla napoletana og lages med salt torsk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Til denne populære salaten som er det perfekte tilbehør til spareribs, er det best å bruke små (sylte)agurker, men også vanlig slangeagurk går fint.
Ved å blansjere kålen før den stekes, får du fram med av den gode sødmen i nykålen.
Quinoa er så næringsrik at den kan bære en hel rett. Med smaksrike ingredienser, gir denne retten mye å tygge på.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Hvis du ikke har forsøkt kalvelever, som er en av fransk kjøkkens fremste delikatesser, har du gått glippe av noe virkelig smaksfullt. Her med bulgur eller couscous.