- Kalvelever:
Fjern hinner og fett fra leveren og del den i skiver. - Varm smør og olivenolje i en stekepanne. Legg leverskivene drysset med salt og pepper oppi og stek pent brune på hver side.
- De skal ikke være helt gjennomstekte slik at de blir tørre, men gi litt etter når du trykker på dem.
- Dryss over persille, legg til side og hold varme.
- Bulgur:
Kok opp vann med litt salt og kok bulguren etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og hold varm. Rør inn 1 ss smør. - Varm olje i en panne og fres finhakket løk og hvitløk.
- Tilsett chilipulver og paprika og fres litt til.
- Dernest tomatene. La småkoke i minst 5 minutter. Tilsett sultanarosiner og hold varmt.
- Damp brokkoliniene lett. Del opp i mindre biter.
- Bland med bulgur og tomatmassen. Smak til med salt og pepper og finhakket persille.
Tips: Du kan godt bruke kyllinglever, men husk at den trenger kortere tid i pannen.
Se flere spennende kalveoppskrifter her