- Mantecato: Kok fisken i melk sammen med most hvitløk til den er mør.
- Ta den opp av melken og visp fisken med håndvisp til den faller godt fra hverandre.
- Rør fisken i maskin med elteklør.
- Spe med olje og fløte til en løs mos/tykk saus.
- La maskinen gå til sausen blir jevn.
- Hvis den er for tykk, tilsett mer fløte/olje.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft og rør inn persille.
- Hold den lun.
- Polenta: Kok opp van med salt og rør inn polentaen.
- La koke til den tykner under omrøring. Tiden angis alltid på pakken.
- Når den er ferdigkokt, helles den på et stekebrett med matpapir.
- La den stivne, og skjør ut firkanter som stekes i olje.
- Legg en firkant på hver tallerken og hell tørrfisksausen over.
Se alt det andre du kan lage med tørrfisk