Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Sardiner er topp til en sommerlig pasta. Denne oppskriften er enkel og rask å lage, og passer som både lunsj og middag.
Denne deilige pastasausen lager seg selv i ovnen. Solmodne tomater og fetaost bakes i ovnen for en fyldig og smaksrik pastasaus.
Dette er en pizza du må prøve. Med parmaskinke blir den rett og slett en nytelse. Her er oppskriften.
Det er ingen grunn til at pastaretten alltid skal lages med kjøtt. Med fisk i gjør at retten naturlig gir ekstra metthetsfølelse.
Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Her er det både spinat og pesto som gjør grillkyllingen ekstra smaksrik.
Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Dette er snadder for alle, store som små. For deg som grillmester overbeviser du i løpet av 20 minutter.
Ingen ting er som hjemmelaget tomatsaus. En saus du kan bruke til blant annet taco og selvfølgelig til pizzaen du lager selv.
Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.
Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.
Legg kyllingen på grillen og la den den få følge av en deilig pasta.