ingredienser

Oppskrifter som inneholder Bacon

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 20 minutter

    Her er biffene av svinefilet rullet i løk, chili og paprika og til slutt surret med bacon. Garanter godt med hasselbackpoteter til.

  • 15 minutter

    Hamburger er barnas favoritt. Her er en oppskrift på hvordan du selv lager alt fra bunnen av og også dressingen.

  • 20 minutter

    Blomkål sammen med hvitsaus og baconstrimlene gir deg et lett og sommerlig måltid på få minutter. Selvfølgelig kan du nyte denne retten hele året.

  • placeholder
  • 5 minutter

  • 1 time 40 minutter

    I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.

  • 45 minutter

    Innbakt pizza er kjempegodt og med bolognese blir den enda bedre. Her er oppskriften.

  • 5 minutter

    Denne retten er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage. Setter du den i stekeovnen, lager den seg selv mens du kan lage en salat til - eller gjøre noe helt annet.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
  • placeholder
  • 1 time 30 minutter

    Disse bakte potetene kan du bruke som lunsj eller til kvelds. Du skal nemlig fylle de med masse godsaker.

  • placeholder
    20 minutter

    Flygende Jakob er en svensk rett med kylling, bananer, chilisaus og noen andre ingredienser som vi her i landet normalt ikke blander sammen.

  • 10 minutter

    Denne omeletten kan du spise både varm og kald. Passer også godt på et koldtbord. Husk salat ved siden av.

  • 1 time

    Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Du kan nemlig putte nær sagt hva som helst under lokket av eggesaus. Alle typer rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller grønnsaker.Her har vi brukt lutefisk

Forsiden akkurat nå
Ukens pastarett blander du på et øyeblikk
Dagens rett

Ukens pastarett blander du på et øyeblikk

En pakke tagliatelle og rester av røkelaks blir magisk med en kremet tomatsaus.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mencia fra Bierzo er årets vinstil
+
Godbiter i pollisten

Mencia fra Bierzo er årets vinstil

Her får du nemlig stor konsentrasjon og terroirkarakter uten at det går utover drikkevennligheten, og det til en pris som er svært gunstig. Noe som er ytterst velkomment i dagens vinprisbilde.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik velger du vin til taco
Mat og vin i kombinasjon
Vin til taco

Slik velger du vin til taco

Fredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant
+

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant

Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag denne deilige retten med fylt kyllingbryst, basilikum og appelsinsjy
Dagens rett

Lag denne deilige retten med fylt kyllingbryst, basilikum og appelsinsjy

Kyllingbryst eller -filet er manges go-to når maten skal raskt på bordet. Denne kombinasjonen er ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne
+
Tester

I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne

Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.

Les hele saken