En deilig og syrlig tomatsuppe kickstarter uka
Suppe er en kunst som er de fleste forunt å prøve seg på - dagens klassiker er en skikkelig smaksbombe.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Suppe er en kunst som er de fleste forunt å prøve seg på - dagens klassiker er en skikkelig smaksbombe.
Les hele sakenI dag kan du selv lage tomatsuppen fra bunnen av. Med hermetiske tomater som basis, samt litt god bacon og morrpølse, blir midtukemiddagen en fest.
Les hele sakenDen er både chunky og fyldig og med tidsriktig krønsj av gammelt brød på toppen.
Les hele sakenTomatboksen har reddet mang en middagskrise. Det er nesten ubegrenset hva du kan få ut av denne basisingrediensen som er så takknemlig året rundt.
Les hele sakenDenne tykke og gode suppen er aller best med solmodne tomater, ikke det som finnes mest av nå i januar, men det er fullt mulig å hjelpe til med modningsprosessen.
Les hele sakenTomatsuppe med vaffeltoast tilfredsstiller selv den kjøtthungrige - uten kjøtt.
Les hele sakenI dag serverer vi tomatsuppe. Selvsagt ikke fra ferdig poseprodukt, men fra friske råvarer - i ordets rette forstand.
Les hele sakenDenne tomatsuppen er nemlig ikke sterk i vanlig forstand, bare beriket med klassiske indiske kryddere. Den skal imidlertid nytes glovarm.
Les hele sakenLag et festmåltid med krabbe midt i uka. Det er langt enklere enn du tror med denne oppskriften.
Les hele sakenTo bokser tomater eller en kilo solmodne tomater og du er snart i mål med dagens middag som kommer med smaksgaranti.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenDe aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Riktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Med Poppy lover Xuseen og Thomas Ramse-Miskell fargerikt mangfold, nytelse og glede, og at det alltid er en colada og en frozen på menyen. Samt ikke minst fullgode alkoholfrie alternativer og velvalgte viner.
Les hele sakenDe aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Les hele sakenDet er Matprisen som deler ut ulike bærekraftpriser, som (omsider) fant Halvar Ellingsen og hans team i Vesterålen denne prisen verdig. Det gjorde også Norges vel når de skulle dele ut sin Gründerpris for 2024.
Les hele sakenI kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenÅ gratinere er en sikker suksess for en rett - det blir garantert spist opp. Også om du bruker ferdigpasta eller rester.
Les hele sakenMengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.
Les hele saken