Winemakers Dinner: Skyhøy kvalitet fra en av Østerrikes aller beste produsenter på Kolonihagen Frogner
En økologisk drøm av en østerriksk vinmaker møter den økologiske perlen på vestkanten, Kolonihagen Frogner.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En økologisk drøm av en østerriksk vinmaker møter den økologiske perlen på vestkanten, Kolonihagen Frogner.
Les hele sakenDe byr nemlig på mye smak, super valuta for pengene og så er de laget av økologisk og biodynamisk dyrkete druer.
Les hele sakenDe er ikke bare gode, innsmigrende og billige, men også økologiske..
Les hele saken2015 gir bordeauxvin i det rimeligere prissjiktet ekstra mye frukt og det gjør vinstilen veldig godt.
Les hele sakenDenne vinen er nok et eksempel på potensialet i spanske vinmarker. Og for denne betaler du bare en symbolsk sum.
Les hele sakenViner som er laget etter alle kunstens regler og av best mulig råvarer, men som koster det samme som «fabrikkvin» er ukens gavepakke.
Les hele sakenDet farer en biodynamisk bølge over verdens vinmarker. Chablis er intet unntak, selv om noen produsenter har kommet lengre enn andre. Men fortsatt er skepsisen stor.
Les hele sakenDenne Rhône-vinen er superb til saftige kjøttstykker fra grillen. Og dens storebror kan du legge i kjelleren til høstviltet skal fortæres – eller enda lengre.
Les hele sakenDenne økologiske chiantiprodusenten serverer utrolig god vin for pengene.
Les hele sakenAmerikansk professor har funnet svaret og feier økomotstanderne av banen.
Les hele sakenDenne flotte vinen har så mye smak at du klarer deg med ett glass.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenVi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler - både i fast og flytende form.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken