Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Denne drinken kan lages av rester fra barskapet. Hvem er det ikke som har en skvett portvin og litt cognac på lur?
Vil du løfte Espresso martinien et par hakk skal du toppen den med revet sjokolade.
Denne drinken kan du servere varm eller kald - til en eller mange.
Eggnog er en gammel amerikansk og canadisk tradisjonsdrink, Brukes ofte som bowle
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på baren Internasjonalen. Akevitt er en stadig mer populær ingrediens blant bartendere, også i hjemmebaren.
Hvit gløgg er enkelt å lage og ferdig på 15 minutter. Egner seg god som bowle.
Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac