Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
I denne vodkabaserte drinken brukes Physalis, som heter ananaskirsebær på norsk, både som pynt og ingrediens.
Du kan selvsagt lage gimlet med ferskpresset limesaft. Da må du tilsette litt sukkerlake for å runde av smaken. Limefrukten vi får her til lands er ganske syrlig og litt bitter. Rose's Limejuice er allerede smakssatt og gir litt retrosmak på drinken - og det er positivt ment.
Elsker du epler da er denne longdrinken midt i blinken. Den er basert på vodka smaksatt med grønt eple og frisk eplemost. Smaksatt brennevin er manges favoritt, for det gir gjerne drinken en større smaksintensitet.
Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.
Sterkt skal det være, og det gjør ikke noe at drinken smaker av såvel sommerens beste bær som pære og cognac .
Når du servere Baileys iskald som i denne "islatten", er den umulig å stå imot. Den erstatter derfor både dessert, kaffe og avec.
Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.