Denne sirupen kan brukes i drinker i stedet for sukkerlake og når du vil ha litt ekstra smak. Prøv den også i desserter.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Denne sirupen kan brukes i drinker i stedet for sukkerlake og når du vil ha litt ekstra smak. Prøv den også i desserter.
Margarita er en av de mest populære latinodrinkene. I dette tilfellet er det basilikum og appelsinbitter som gjør at den skiller seg fra den opprinnelige drinken.
Det noen dråper sitronsaft som skaper magien i denne klassiske kombinasjonen av vodka og kaffelikør.
Varm sjokolade laget av kokesjokolade smaker alltid fantastisk godt spesielt i et kjølig klima som vårt.
Det som skiller denne oppskriften fra en klassisk Manhattan er at deler av brennevinet og vermuten er erstattet av en lavprosentig likør, den franske Chambord.
Drinken med det romantiske navnet Main dans la main, altså hånd i hånd, er laget av bartender Milan Petrák på Pigalle i Oslo. Navnet spiller like mye på at cognacen matcher så godt med appelsin.
Aperol Spritz er den nye mojito - i hvert fall er det en svært populær drink både i Norge og i utlandet. Her for du en oppskrift med tuch av jul.
Britenes versjon av gløgg heter mulled wine. Den består av rødvin og krydder. Har du en skvett boksvin igjen kan du bruke den. Følg den meget enkle oppskriften.
Dene drinken er komponert en den berømte bartenderen Tom Baker fra Australia.
Denne drinken kan også lages i en bolle hvis du venter storinntrykk. Og den kan dessuten lages som alkoholfri versjon. I så fall bruker du bare litt mer ingefærøl.
Denne får trønderne til å gå mann av huse. Og med få innkjøp på polet kan du få hvem som helst til å bananas.
Daiquiri er en sommerfavoritt, men med akevitt og dill blir den riktig så høstlig. En frisk og smaksrik start på kvelden, signert bartender Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket i Bergen.
En luksuriøs og varm whiskydrink som smaker eksepsjonelt godt, særlig om du legger litt ekstra penger i å kjøpe en god fudge (myk karamell).
En drink du lett kan lage hjemme, og som er en kombinasjon av akevitt modnet i portvinsfat, urtelikør og multer. At på til er det en prisbelønt drink. Her får du den enkle oppskriften.
Vi har fått barsjef på Lysverket i Bergen, Kasper Lygre Gulbrandsen, til å lage sin tolkning av årstiden. Høstlige tendenser har han valgt å kalle drinken.
Gibson er en tøffere utgave av Dry Martini, først og fremst på grunn av at oliven er erstattet med syltet småløk.
Denne varianten av klassikeren Bloody Mary er med akevitt og gir en liten annen og ekstra krydret karakter.