Prøv dette aromatiske og leskende alternativet til Aperol Spritz.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Prøv dette aromatiske og leskende alternativet til Aperol Spritz.
Den tradisjonelle Mojitoen går ikke av moten. Men alt som er godt kan bli enda bedre. Med moreller og kirsebær, og i stedet for mynte, lurer vi inn litt sitronmelisse. Du blir garantert ikke skuffet.
Den drinken servert da Aperitif arrangerte sommerfest på Astral. Det er restaurantsjefen Ragnhild Wright Ousland som har komponert den. Den gjorde så stor suksess blant deltakerne at vi fant ut at oppskriften også må deles med alle.
Rosa gin er blitt en store trend. Denne nye gintypen som har tatt Europa med storm, er en gin som er tilsmakt med rød frukt. Det betyr såkalt naturlig aroma av bringebær eller jordbær.
Sommeren kom veldig raskt i år og rabarbrasesongen ble dermed ultrakort. likevel er det fullt mulig å bruke meterhøy rabarbra til saftkoking. Lag en frisk drink med denne ingrediensen.
Denne drinken er oppkvikkende og det helt uten bruk av alkohol.
Magarita er den perfekte måten å begynne utforskningen av tequila - enn si mezcal. Og med et ekstra fruktelement i stedet for den klassiske miksen av tequila, lime og sitruslikør, blir den enda mer lettdrikkelig.
Ta deg en pinne. Med denne oppskriften virkeliggjør du begrepet, Et forfriskende, iskaldt og lett alternativ, og du trenger ikke glass.
Denne sirupen kan brukes i drinker i stedet for sukkerlake og når du vil ha litt ekstra smak. Prøv den også i desserter.
Margarita er en av de mest populære latinodrinkene. I dette tilfellet er det basilikum og appelsinbitter som gjør at den skiller seg fra den opprinnelige drinken.
Det noen dråper sitronsaft som skaper magien i denne klassiske kombinasjonen av vodka og kaffelikør.
Varm sjokolade laget av kokesjokolade smaker alltid fantastisk godt spesielt i et kjølig klima som vårt.
Det som skiller denne oppskriften fra en klassisk Manhattan er at deler av brennevinet og vermuten er erstattet av en lavprosentig likør, den franske Chambord.