Shake alle ingrediensene utenom grapefruktsoda. Sil over i highball med is, topp med grapefruktsoda.
Mjødurtsirup lager du slik
Syltet plommejuice lager du slik
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Shake alle ingrediensene utenom grapefruktsoda. Sil over i highball med is, topp med grapefruktsoda.
Mjødurtsirup lager du slik
Syltet plommejuice lager du slik
Sendt inn av Lene Salbu Talmatch og Odd Fjeldsgaard Rasmussen, Lukket Selskap
En superklassiker av en drink som veldig mange setter stor pris på. Miks den til deg selv og gode venner.
Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDruesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele saken