Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Matcha-tepulver gir gin tonicen en ekstra spennende karakter, og yuzu bidrar i samme retning.
Med matcha-tepulver blir en old fashioned ekstra god, og i stedet for bitter er det brukt appelsinkonsentrat.
Matcha-tepulver, melk og gullblad gir denne gindrinken en helt spesiell karakter.
Lag enn spennende drink med gin som får følge av rabarbra. Vi kaller den Rabarbra gin sour. Du lager den på fem minutter. Og her får du oppskriften rabarbrasirup.
I denne drinken får du skogen rett i glasset. Og hvis du pynter med en kongle smaker den ikke bare skog. Den ser slik ut også.
Denne sirupen lages av de spedeste granskuddene. Altså de lyse og myke tuppene på grankvistene om våren.
Aperol har inntatt en fast plass i norske barskap, og proseccoen står sikkert i kjøleskapet. Ved å tilsette mindre Aperol og fylle på med andre smaker og farger får du en helt ny opplevelse.
Denne vrien på en margarita gir ekstra munnfølelse fra eggehviten og en litt overraskende smak av lakris. Liker du ikke lakris, kan du bruke smaksatt finmalt salt.
Denne varianten av mojito er så enkel at den kan lages selv med begrenset utvalg, en klunk lys rom har du sikkert i barskapet; frisk mynte og hel kardemomme, sitron og ingefærøl, fås tak i overalt.
Denne drinken sparker virkelig fra. Her er gin sammen med cayennepepper det som gjør den til en opplevelse.
Soltero Y Sabroso betyr rett og slett enkel og velsmakende drink på spansk. Og den lever godt opp til navnet.
Med en drinkoppskrift som er lett å gjenskape hjemme, for her er ingen ingredienser som trenger lang tid på å bli ferdig. Genistreken er rett og slett å kombinere kjente elementer på en ny måte
Med denne drinken kan du droppe desserten. Kremlikør og kaffe smaker fortreffelig sammen og er best avkjølt.