Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Skogsbær i form av likør og juice er det som gjør denne champagnecocktailen spesiell.
Denne drinken er laget av barsjef David Jancura på cocktailbaren Krongods i Oslo. Han innrømmer å ha en preferanse for drinker med ekstra mye godsaker i.
Denne toddyen, basert på en av Norges fantastiske eplemoster, et utmerket og ikke minst forfriskende alternativ både med og uten alkohol.
Her finner du en spesiell, men lett cognacdrink, komponert av Jørgen Dons/Raus
Denne vrien på Bloody Mary er perfekt for Halloween. Hvis du synes tequila og whisky er for utfordrende, kan du fint lage den med vodka.
Den drinken er mikset av en av Norges aller mest meritterte bartendere, Jonas Junge. Han har latt seg inspirere av den klassiske champagnecocktailen, men med sin egen lille twist.
Har du rester av limoncello i barskapet fra siste italiareise, vet du nå hva du skal bruke den til. Limoncello er i polets basisutvalg. O
Myntesirup kan brukes i drinker med og uten alkohol og som base for peppermynte-te - kald eller varm.
Hva du velger er en smaksak, men den beste løsningen etter vår mening er en så tørr sider som mulig. Det matcher både bourbonen og ingefærølet godt.
Hjemmelaget plommelikør er en perfekt ingrediens til ulike drinker.
Umeshu lages tradisjonelt i hjemmene i japan av umodne plommer som blandes med tradisjonell japansk sprit - shōchū - og sukker.
Dansk mjød med smak av eple og humle blir til en forfriskende og fruktig drink. Som du orker flere av når du blander med tonic.
Det som er helt sikkert er at mannen som står bak denne drinken er bartenderen Douglas Ankrah da han i 2002 jobbet på The Townhouse Bar i Knightsbridge, London.