Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Rist kraftig.
Tips:
Hvis du er skeptisk til dillsmaken eller vil dempe den, kan du velge vodka og bare shake (riste sammen) dillen sammen med de andre ingrediensene.
Foto: Marte Garmann
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Rist kraftig.
Tips:
Hvis du er skeptisk til dillsmaken eller vil dempe den, kan du velge vodka og bare shake (riste sammen) dillen sammen med de andre ingrediensene.
Foto: Marte Garmann
Sendt inn av Aase E. Jacobsen
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken