Three Seconds of Fame

Fremgangsmåte

Fyll en cocktailshaker ¾ full med is og ha i Rose's Triple Sec sirupen, juicene og kjøttet fra ½ fersk pasjonsfrukt.

Ha i sitrusvodkaen og rabarbralikøren og rist godt sammen.

Dobbeltsil (gjennom silen i shakeren og videre gjennom en finmasket tesil) drinken over i godt avkjølte cocktailglass og pynt med en physalis på kanten av glasset.

Med denne drinken vant Lisa Bergstöm fra Vinkällan i Sverige bartenderkonkurransen Rose's Cup Europa i 2012 fran 20 andre finalister og over 4000 innsendte drinker.

Les mer om Rose's Lime miksere her

Tips: Dersom du ikke finner Rose's Triple Sec kan du finne alternativer på Vinmonopolet. Ved å dobbeltsile får du bort alle rester av is og annet i drinken.

Flere lekre cocktails

Råvarer:

de Kuyper Sour Rhubarb (55197)

Triple Sec på Vinmonopolet

Sendt inn av Lisa Bergstöm, Vinkällan i Sverige - vinner av Rose's Cup Europa 2012

Forsiden akkurat nå
Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En vårlig laksepakke er ekstra smakfullt til middag
Dagens rett

En vårlig laksepakke er ekstra smakfullt til middag

Når fisken bakes sammen med grønnsaker i bakepapir, beholdes alle saftigheten fra både fisk og grønt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken