Japan - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Mars 2021 - 09:52

    Gjør et solid vårkupp

    Denne eksotiske hvitvinen konkurrerer med både chablis og sancerre og selges fra 1. april på billigsalg.
    27. mars 2021
  • 04 April 2020 - 01:00

    I dag feirer vi japansk matkultur

    Biffsuppe er ikke et veldig vanlig navn på en middagsrett. Ikke desto mindre er den inspirert av japansk matkultur som feires hvert år den 24. november.
    04. april 2020
  • 01 Februar 2019 - 12:29

    Lær deg kunsten å lage sushi

    Etter denne kvelden vet du hvordan du tilbreder japanske delikatesser som Nigiri, Shashimi, Makiruller og Misosuppe.
    01. februar 2019
  • 23 Januar 2019 - 10:00

    Slik revolusjonerte norsk laks japansk sushi

    For førti år siden slet norske lakseoppdrettere med å få solgt laksen. I 2018 fikk de 70-75 kroner kiloen og solgte rundt en million tonn. Hovedårsaken til de høye prisene er trolig at norsk laks er blitt en sentral ingrediens i sushi over hele verden. De
    23. januar 2019
  • 24 Juni 2015 - 13:55

    Visste du at det lages prisbelønt sake i Norge?

    I Grimstad finnes faktisk Europas eneste sakebryggeri. Og hos Nøgne Ø kan de virkelig sakene.
    24. juni 2015
  • 24 Juni 2015 - 13:00

    Finn riktig sake til maten

    Kaori Ishii er Norges eneste sakesommelier og gir her gode råd om hvordan du velger riktig sake til maten.
    24. juni 2015