Paibunn:
Knus kjeksene og bland dem med nøtter og rørsukker i en bolle. Smelt smøret og bland det i bollen. Trykk ut kjeksmassen i bunnen og langs kantene i en form. Settes i kjøleskap.
Iskrem:
Visp fløte og vaniljesukker stivt i en bolle. Visp egg og melis lett og luftig i en annen bolle. Tilsett espressopulveret og sirupen, og visp til det har løst seg opp. Vend kremen i eggedosisen. Hell røren i formen. Sett paien i fryseren i minst tre timer.
Tips:
Du kan bruke vanlig pulverkaffe, men knus den først.
Sjokoladesaus:
Smelt smøret til sausen i en kasserolle, og tilsett kakaoen. Ha i de andre ingrediensene, og kok opp.
Pynt kaken med sjokoladesaus (varm eller kald) og friske bær.
Se våre andre oppskrifter på iskaker
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få ukens kake som nyhetsbrev