Alle med svakhet for kokkestjerner og matnerder som sådan har fått med seg Netflix-serien Chef’s Table. Har du sett episodene med Magnus Nilsson på Fäviken eller Massimo Bottura på Osteria Francescana så mange ganger at du kan dem utenat, kan du glede deg over at sesong to starter 27. mai med seks nye episoder.
Og ikke nok med det, til høsten kommer sesong 3 med fire nye portretter av franske toppkokker. I 2017 klargjøres ytterligere to nye sesonger.
Også kvinnene trekkes fram
Samtlige episoder er regissert og produsert av David Gelb. -Den enorme bredden i ulike kulinariske disipliner og retninger, gjorde at det ble umulig å få med alle de fantastiske kokkehistoriene i én sesong, sier han og legger til: -Jeg er spesielt glad for at vi får to episoder dedikert til de kvinnelige kokkene Dominique Crenn, Ana Ros, Jeong Kwan, Nancy Silverton og Adeline Grattard. Jeg er dypt beæret over å få lov til å dele et innblikk i hvert av disse kokkenes liv med gastronomiske eksperter og matinteresserte husholdninger verden over!
Det er imidlertid ingen norske eller nordiske kokker utover Magnus Nilsson som er på Netflix-listen. Nedenfor kan du se hvilke kokker som portretteres når.
Chef’s Table, sesong 2, 27.mai 2016
Alex Atala, Dom, (Brasil)
Ana Ros, Hiša Franko (Slovenia)
Dominique Crenn, Atelier Crenn (USA)
Enrique Olvera, Pujol (Mexico)
Gagan Anand, Gaggan (Thailand)
Grant Achatz, Alinea, Next, The Aviary (USA)
Chef’s Table, sesong 3 - French Installment, høst 2016
Alain Passard, L’Arpege (Frankrike)
Michel Troisgros, Maison Troisgros (Frankrike)
Adeline Grattard, Yam’Tcha (Frankrike)
Alexandre Couillon, La Marine (Frankrike)
Chef’s Table, sesong 4 – vinter 2017
Ivan Orkin, Ivan Ramen (USA, Japan)
Jeong Kwan, Chunjinam Hermitage, Baekyangsa Temple (Sør-Korea)
Nancy Silverton, Mozza (USA)
Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Tyskland)
Virgilio Martinez, Central (Peru)
Vladimir Mukhin, White Rabbit (Russland)