Den yngste kategorien VS har fått spennende nytt tilskudd ved siden av klassikere som holder høy kvalitet, ifølge denne testen. De nye er cognacer som ikke først og fremst kategoriseres som VS, men som likevel har det til felles av de har forholdsvis kort tid i fatet. Det er dessuten denne type cognacer som foretrekkes i drinker, og i større grad brukes til dette enn som avec. I denne testen finner du faktisk cognacer for de fleste behov.
Her finner du påfyll til barskapet
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Slik blir torsken festfin
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Få plasser igjenKURS I Oslo, 04. FebruarSmak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene
-
Ledig plassKURS I Oslo, 20. Februar6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret
-
Ledig plassKURS I Oslo, 01. MarsGlad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Slik blir torsken festfin
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Denne måten å tilberede grønnsaker på er nærmest genial - enten du velger fennikel eller blomkål gjør tapenade susen
Oliven har masse smak og i en tapenade blir den enda fyldigere.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen
27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret
Den 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Les hele saken