I dag blir det skikkelig hett på kjøkkenet idet vi lager en sterk og smakfull suppe med ekstra godt tilbehør. Suppe er både mettende, varmende og lettlaget og derfor et fint avbrekk i førjulstiden.
Prøv gjerne en av disse andre suppeoppskriftene
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Krydret potetsuppe med hete reker og løkfylte pitabrød
Fremgangsmåte
Stek hakket løk, hvitløk og poteter i biter i olje i en stor kjele. Hell på buljong, kok opp og la koke i ca. 10 minutter eller til potetene er møre.
Legg i revet gulrot, renset purre og hakket chili. Kok opp igjen og kok i 5 minutter.
Ta kjelen av platen og kjør suppen glatt med en stavmikser eller en foodprosessor. Smak til med salt og pepper.
Varm brødet i en brødrister eller stekeovn noen minutter. Del brødet i to.
Smør tomatpuré på brødet som er delt i to. Fordel løkblandingen på brødet og server til suppen.
Fordel suppen i skåler og legg i reker og gjerne noen blader kruspersille.
Tips: Ha gjerne litt rømme i suppen.
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 199.70 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
87 POENG