Laks kan serveres på en lang rekke spennende måter, slik som dagens oppskrift. Ikke er den komplisert heller, og råvarene finnes allerede på kjøkkenet eller i hvert fall i nærmeste butikk.
Vil du ikke bruke oppdrettsfisk, er torsk nesten enda bedre i denne oppskriften.
Flere fristende fiskeretter finner du her
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Laksefilet med italiensk tomatkompott
Fremgangsmåte
Stek laksefiletene hurtig på begge sider i en tørr, varm stekepanne, legg dem deretter i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Stek filetene ferdige i ovnen på 150 grader i 12 -15 minutter.
Del tomatene i båter, skrell rødløken og kutt den opp i skiver.
Varm oljen i en kasserolle og ha i tomatbåtene, stek disse raskt før du har i rødløk og oliven, sett ned varmen og la dette surre over lav varme et par minutter. Smak til med presset hvitløk, salt og pepper.
Ha i hakket basilikum rett før servering og server laksen med pasta.
Flere fristende fiskeretter finner du her
Og her finner du mange spennende oppskrifter med laks
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG