- Del paprika i to og legg dem med skinnsiden opp på en bakeplate.
- Stek i 15-20 minutter ved 200 grader til skinnet får svarte flekker.
- Ta ut av ovnen og pakk inn i et glasshåndkle.
- Når avkjølt, river du av skinnet og deler paprikaen i strimler.
- Del artisjokkene i to og stek eller grill dem i panne.
- Skjær rødløk i tynne skiver.
- Skjær tomater i båter. Hvis de er lite modne, kan du bake dem i ovnen i 15 minutter.
- Riv roastbiffskivene i to.
- Bland paprika, løk, artisjokker, tomater og roastbiff i en salatbolle.
- Ved inn salatblader.
- Kremet salatdressing: Bland majones, tomatpure, chilipulver og vineddik, og smak til med salt og pepper.
- Hell dressingen over salaten og topp med ost i tynne skiver.
- Server godt brød til.
Lyst til lage en annen Roastbiffsalat så prøv denne