Drikke
Rekordstor smaking av det beste fra Sør-Afrika – Vinsmaking 16. august i Oslo

Rekordstor smaking av det beste fra Sør-Afrika – Vinsmaking 16. august i Oslo

Bli med på en fabelaktig vinsmaking hvor du kan smake over hundre viner fra noen av de mest interessante produsentene i Sør-Afrika.
20 Mai 2014 - 19:30

Sør-Afrika har en lang og tradisjonsrik vinhistorie med vinproduksjon helt fra 1600-tallet, men antiapartheid-stemningen i verdenssamfunnet førte til at landet kom i utakt med resten av vinverden. Siden oppløsningen av apartheidstyret tidlig på 90-tallet, leverer Sør-Afrika stadig mer imponerende viner.

Sett av lørdag 16. august

Denne bredden og kvaliteten i sørafrikansk vin kan du nå oppleve selv. Apéritif inviterer i samarbeid med Wines of South Africa til å oppdage dette mangfoldet gjennom hele 100 forskjellige viner.

Arrangementet tar form av en åpen smaking med en rekke utstillere hvor du selv velger hvem du vil tilbringe tid hos og hva du vil smake.

I tillegg til alle vinene du får smake vil det også serveres smaksprøver av spennende retter fra det sørafrikanske kjøkkenet. Prøv gjerne ulike retter til dine favorittviner denne dagen.

Det blir også et eget område for dessert - og drinktips, med utganspunkt i likør fra den afrikanske savannen.

All servering av lekre og smakfulle småretter foregår i en minglesetting der du går rundt og forsyner deg av det du fristes mest av.

Ta med deg din kjære, venner og kolleger på et uforglemmelig vinarrangement!

Dette får du oppleve: Smak hundre spennende viner fra Sør-Afrika.
Matservering: Ja, ulike smaksprøver av spennende retter fra det sørafrikanske kjøkken.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Arrangementets format: Åpen smaking.

Velg blant disse to tidsrommene:

 
Dato og tid: Lørdag 16. august 2014, kl. 12.00-14.30
Sted: Mathallen, Kulinarisk Akademi sine lokaler (2. etg.) Maridalsveien 17 A, 0175 Oslo.
Pris: Kroner 395 pr. person.

eller
INGEN LEDIGE PLASSER IGJEN I TIDSROMMET 15.00 - 17.30!

Dato og tid: Lørdag 16. august 2014, kl. 15.00-17.30.  
Sted: Mathallen, Kulinarisk Akademi sine lokaler (2. etg.) Maridalsveien 17 A, 0175 Oslo.
Pris: Kroner 395 pr. person.

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 08.08.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange
Ukens kake
Banan- og pekankake

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange

Langpanner er perfekt om det er mange som skal smake, og her får du en vri som dessuten er veldig holdbar.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen
Dagens rett

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her