Oppskrifter
Oppskrifter med pesto

- 1. Alt du trenger å vite om pesto
- 2. Slik lager du Pesto alla genovese
- 3. Suppe og pesto er en klassiker
- 4. Pesto på pizzaen er en vinner
- 5. Med pesto i huset blir selv et smørbrød til fest
- 6. Pastaretter med pesto
- 7. Bakt potet med pesto må prøves
- 8. Kylling med pesto
- 9. Biff + pesto = sant
- 10. Fisk og pesto smaker også veldig godt
Skrei med pesto og grønn asparges

Fremgangsmåte
- Skjær skreifileten i serveringsstykker. Dryss over salt og la ligge 15 minutter.
- Kok opp ca ½ l vann tilsatt 3 ss salt.
- Ta kjelen av platen og legg i fiskestykkene. Kok opp, ta kjelen vekk fra varmen og la fisken trekke til den er kokt. Det tar ca 10 minutter.
- Pesto:
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en jevn saus. -
Saus:
Løken surres myk i olivenolje/smør. Tilsett 4 dl fiskekraft og kok inn til ca 3 dl. vaniljesaus. - Tilsett kremfløte, kok opp og smak til med salt og nykvernet pepper. Sil sausen og tilsett gressløk og paprika.
- Kok aspargesen i rikelig godt saltet vann i maks 2 minutter.
Skreien serveres med pesto, kokte poteter og aspargesen.
Her finner du 60 oppskrifter med skrei
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
80 POENG
- 1. Alt du trenger å vite om pesto
- 2. Slik lager du Pesto alla genovese
- 3. Suppe og pesto er en klassiker
- 4. Pesto på pizzaen er en vinner
- 5. Med pesto i huset blir selv et smørbrød til fest
- 6. Pastaretter med pesto
- 7. Bakt potet med pesto må prøves
- 8. Kylling med pesto
- 9. Biff + pesto = sant
- 10. Fisk og pesto smaker også veldig godt
Forsiden akkurat nå