Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 Oktober 2007 - 02:00

    Spansk sjømatsgryte - Zarzuela

    En rykende varm og krydret gryte basert på våre beste delikatesser fra havet - hva er vel bedre en hustrig høstkveld?
    13. oktober 2007
  • 12 Oktober 2007 - 21:30

    Kurs om tørrfisk

    Vertshuset Skarven i Tromsø har hatt tørrfisk på menyen siden 1994. Denne uken var kokker derfra i Helgeland for å lære bort noen triks.
    12. oktober 2007
  • 12 Oktober 2007 - 16:25

    Ambassadører til Grythyttan

    De nordiske matambassadørene møtes i Grythyttan i Sverige 17. og 18. oktober.
    12. oktober 2007
  • 11 Oktober 2007 - 18:24

    Velfortjent honnør til Hellstrøm

    Knapt noen nordmann fortjener Frankrikes høyeste orden, Æreslegionen, mer enn Eyvind Hellstrøm.
    11. oktober 2007
  • 11 Oktober 2007 - 02:00

    Hval i wok

    Hva med noe godt fra havet som ikke er fisk? Hvalkjøtt har spennende smak, og denne kommer ekstra godt frem når vi woker kjøttet. Både øl og vin kan anbefales til denne retten.
    11. oktober 2007
  • 10 Oktober 2007 - 17:45

    Sjømatprisen til Marine Harvest

    Marine Harvest Norge har fått Sjømatprisen 2007. Selskapet får prisen for sitt positive, målrettede og kreative arbeid med produkt- og markedsutvikling for sjømatprodukter.
    10. oktober 2007
  • 09 Oktober 2007 - 02:00

    Heges laksepanne

    Gryte- og panneretter med fisk passer utmerket nå som mørket faller på - ikke er de vanskelige å lage heller.
    09. oktober 2007
  • 07 Oktober 2007 - 02:00

    Fylt lammestek

    Lam er en skikkelig tradisjonsrett, men ved å fylle steken får du en ny spennende rett!
    07. oktober 2007
  • 06 Oktober 2007 - 02:00

    Steinbiff med løk

    Steinbiten er ikke videre pen å se til, men du verden for noen flotte fiskeretter du får av denne delikatessen!
    06. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 16:00

    På tide at bøndene gjør opprør

    Kokken Odd Ivar Solvold mener det er på tide at bøndene gjør opprør for å få uttelling for produksjonen sin.
    05. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 02:00

    Svin a la bernie

    Festmat kan du også unne deg i ukedagene - prøv bare denne enkle, men flotte retten.
    04. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 14:00

    God kvalitet på oppdrettstorsk

    Oppdrettstorsken har utviklet seg mye de siste årene og har flott kvalitet. Det mener matfaglig leder ved Norsk Sjømatsenter, Per Christian Valland.
    03. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 02:00

    Lammesauté med kantareller

    Når bare det beste er godt nok, er mørt lam en selvfølge, ikke minst sammen med skogens gull.
    03. oktober 2007
  • 02 Oktober 2007 - 18:00

    Flere kurs under Polar Spectacle

    Tana videregående skole står som arrangør av tre forskjellige kurs under Varanger King Crab Festival Polar Spectacle 8.-14. oktober. Dessuten kommer kokkelandslagets Sven Erik Renaa.
    02. oktober 2007
  • 02 Oktober 2007 - 16:00

    Skal lære om sjømat

    Hotell- og restaurantbransjen i Sogn og Fjordane skal få enda mer kunnskap om sjømat.
    02. oktober 2007
  • 01 Oktober 2007 - 02:00

    Nudelsuppe med svinekjøtt

    Det er deilig å starte en ny uke med et enkelt og raskt måltid.
    01. oktober 2007
  • 30 September 2007 - 02:00

    Surstek

    En skikkelig tradisjonsrett hører hjemme på middagsbordet denne søndagen.
    30. september 2007
  • 29 September 2007 - 02:00

    Basilikumstekt breiflabb

    Vi serverer en av våre aller beste matfisker i dag - breiflabb.
    29. september 2007
  • 28 September 2007 - 12:30

    Godt liv i Aurland

    I dag starter Smak Sakte-festivalen i Aurland.
    28. september 2007
  • 28 September 2007 - 10:00

    Matglede på Geilo

    For femte år på rad inviteres det til Norsk Matglede på Geilo. Fra i dag og frem til søndag er det klart for en hel helg stappet full med matopplevelser, kurs og underholdning.
    28. september 2007
  • 28 September 2007 - 02:00

    Orientalsk svinesauté

    En rask rett med masse smak - dette er den beste måten å starte helgen på!
    28. september 2007
  • 27 September 2007 - 19:34

    Gulløye er beskyttet

    Gulløye fra Nord-Norge er tildelt Beskyttet Opprinnelse.
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 18:01

    Lærte om tørrfisk

    Tirsdag fikk tolv kokker fra Troms et innblikk i hva tørrfisken brukes til i Italia.
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 15:09

    I dag ryker fårikålrekorden

    I dag ryker fårikålrekorden under fårikålfestivalen i Langesund. Skulle bare mangle, på fårikålens dag.
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 02:00

    Fårikål fra Nord-Møre

    Hurra! I dag er det fårikålens festdag, og vi trår til med en spennende variant av vår nasjonalrett.
    27. september 2007