Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 6. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Kylling med spennende sauser
Mariner det hvite kjøttet og server sammen med en rekke herlige dipsauser - det tegner for en meget hyggelig avslutning på uken!
Redaksjonen
05 August 2007 - 01:00
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Urtemarinert kylling-kebab
Fremgangsmåte
Del hver kyllingfilet i to på langs. Bland alle ingrediensene til marianden. Ha kyllingen og marinaden i en plastpose, knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap og la kyllingen marinere så lenge du har tid, gjerne over natten.
Træ kyllingstykkene på spidd og stek ca. 2 minutter på hver side. Server med frisk salat og en eller flere av disse deilige dip-sausene:
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå