Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 Oktober 2008 - 01:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    22. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 01:00

    Fiskeburger med krabbefelt

    Ingenting er som hjemmelaget fiskemat, ikke tar det lang tid og det er utrolig smakfullt, prøv bare selv.
    21. oktober 2008
  • 19 Oktober 2008 - 01:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, og du har kanskje litt ekstra tid til å tilberede en lekker viltmiddag signert mesterkokken Odd Ivar Solvold.
    19. oktober 2008
  • 18 Oktober 2008 - 01:00

    Fiskefilet med eplesider

    Vi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler.
    18. oktober 2008
  • 16 Oktober 2008 - 01:00

    Kyllingfilet i pita

    I dag frister vi med en saftig og smakfull rett som også er enkel og rask å lage.
    16. oktober 2008
  • 15 Oktober 2008 - 01:00

    Her er oppskriften på hvordan du lager hval i wok

    Hva med noe godt fra havet som ikke er fisk? Hvalkjøtt har spennende smak, og denne kommer ekstra godt frem når vi woker kjøttet.
    15. oktober 2008
  • 14 Oktober 2008 - 01:00

    Laks i red curry

    Hva med en krydret vri på den kjente og kjære laksen til middag i dag?
    14. oktober 2008
  • 13 Oktober 2008 - 01:00

    Linsesalat med fetaost

    Hvem har sagt at det er kjedelig å være vegetarianer? Her har du en oppskrift hele familien vil elske.
    13. oktober 2008
  • 12 Oktober 2008 - 01:00

    Sprøstekt lammeside fra Vest-Telemark

    Her får du en knasende sprø søndagsmiddag til glede for hele familien.
    12. oktober 2008
  • 10 Oktober 2008 - 01:00

    Andebryst med stekte poteter

    Ta for deg av de deilige norske råvarene, og lag en skikkelig festrett denne fredagen. Det er enklere enn du tror.
    10. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 19:05

    God smak fra høyfjellet

    Røros er kommet lengst av landets regioner i å profilere den lokalproduserte maten. Og oppslutningen er upåklagelig.
    07. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 15:02

    Skeie til Matstreif

    Bocuse d'or-vinner Geir Skeie er blant dem som skal fronte Matstreif 2008 i Oslo.
    07. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 01:00

    Fiskegryte

    Lettlagde og smakfulle måltider, slik som denne oppskriften, er en velsignelse på travle dager.
    07. oktober 2008
  • 06 Oktober 2008 - 13:33

    Kan velge fisk

    Når kokkene skal i sving under Bocuse d'Or 2009 kan de velge mellom vill torsk eller fisk fra oppdrett.
    06. oktober 2008
  • 06 Oktober 2008 - 01:00

    Kyllingpai med spinat

    En rykende varm og fristende pai er manges favoritt, og her får du en deilig oppskrift.
    06. oktober 2008
  • 05 Oktober 2008 - 01:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv. Nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    05. oktober 2008
  • 04 Oktober 2008 - 01:00

    Lag denne deilige fiskesuppa

    En herlig fiskesuppe med et internasjonalt preg står på menyen i dag, så hvorfor ikke invitere venner på en uforglemmelig middag?
    04. oktober 2008
  • 03 Oktober 2008 - 09:00

    Skulle smugle kebabkjøtt

    Tollere på Svinesund fant onsdag 300 kilo kebabkjøtt som skulle smugles inn i Norge.
    03. oktober 2008
  • 02 Oktober 2008 - 01:00

    Middelshavspizza

    Vakre solfylte Italia er opphavslandet for denne dagens rett - og ingenting smaker som hjemmelaget pizza.
    02. oktober 2008
  • 30 September 2008 - 17:20

    Lammeretter fra det fjerne østen

    Lammekjøtt spises omtrent i hele verden og det er vel spesielt retter fra middelhavsområdene og India som har til nå har fristet de fleste. Her kommer imidlertid noen retter fra det fjerne østen, spennende og velsmakende som absolutt bør prøves!
    30. september 2008
  • 30 September 2008 - 13:24

    Kvalitetsdiplomer til Holte gård

    Holte gård i Drangedal har fått spesialitetstatus for hele seks matprodukter innen gås, and og egg.
    30. september 2008
  • 30 September 2008 - 01:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil bli overbevist.
    30. september 2008
  • 29 September 2008 - 01:00

    Stekte nudler med kylling

    Raske retter må ikke nødvendigvis være kjedelige. Her finner du oppskriften på en deilig asiatiskinspirert rett.
    29. september 2008
  • 28 September 2008 - 01:00

    Braisert lammeskank med sopp

    Det er høytid for det deilige lammekjøttet, og hva er vel bedre enn en smakfull og saftig lammeskank denne søndagen.
    28. september 2008
  • 27 September 2008 - 01:00

    Steinbit med sprø skinke

    I dag får du det beste fra sjø og land, i det vi serverer en lekker rett på steinbit og skinke.
    27. september 2008