Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 April 2008 - 16:00

    Trenger flere kokker

    Sandefjord videregående skole har stengt ett av fire kjøkken fordi det er så få kokkeelever.
    11. april 2008
  • 11 April 2008 - 13:00

    Skeie møter tre stjerner

    Philippe Mille blir en av Geir Skeies motstandere under kokke-EM i Stavanger.
    11. april 2008
  • 11 April 2008 - 12:00

    Fransk flørt

    Mye godt kommer fra Frankrike, slik som denne farlig fristende drinken som også er enkel å lage.
    11. april 2008
  • 11 April 2008 - 11:45

    Mesterlauget lager maten

    Et titalls medlemmer fra kokkenes mesterlaug i Østfold vil innta Halden torg og stå for maten under årets utgave av mat- og trebåtfestivalen 27. til 29. juni.
    11. april 2008
  • 11 April 2008 - 09:00

    Blir markedsleder på fisk

    Domstein Enghav og Naustvik slår seg sammen. Dermed blir selskapet markedsleder på fisk i Norge.
    11. april 2008
  • 11 April 2008 - 01:00

    Tacokjøttboller med grønnsaksmos

    Den som synes kjøttboller er kjedelig mat har ikke forsøkt denne oppskriften.
    11. april 2008
  • 10 April 2008 - 17:00

    Dolly nektet neonlys

    Dolly Dimple's har 89 pizzarestauranter i Norge. Men i Horten må restauranten klare seg uten neonlys i logoen utenfor restauranten.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 15:00

    Helgeland Hotell åpner i mai

    Helgeland Hotell i Leirfjord har fått en ny driver på plass. Nå skal hotellet åpne dørene i midten av mai.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 13:00

    Laks på menyen

    Arktisk Meny bidro da prosessanlegget Lerøy Aurora ble åpnet.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 12:00

    43 prosent taxfree-rabatt

    Denne gamle kjenningen kan du trygt ta med deg fra taxfree'n. Så har du råd til å kjøpe CO 2 -kvoter ved siden av.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 11:00

    Vinskandale i Italia

    Italia er rammet av en vinskandale. Mange hundre tusen flasker av hva som skulle være Brunello-viner er sluppet på markedet med annet innhold enn det loven krever.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 09:00

    Kinesere i Bordeaux for å kjøpe inn til OL

    Kinesiske innkjøpere er i Bordeaux denne måneden for å lete etter vin som skal serveres under OL i Beijing.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 01:01

    Alternativt rødt

    Østerriksk rødvin er det all grunn til å bruke penger på. Her har du noen godbiter å starte med.
    10. april 2008
  • 09 April 2008 - 17:00

    Flere overnattinger i februar

    Norske hoteller hadde nær 6 prosent vekst i antallet overnattinger i februar.
    09. april 2008
  • 09 April 2008 - 16:00

    Erlbeck vant Årets kake

    Annemari Erlbeck vant Årets kake i år, akkurat som hun gjorde i fjor.
    09. april 2008
  • 09 April 2008 - 15:00

    Bedre hygiene med smilefjes

    Smilefjes for serveringssteder bedrer hygienen i deler av næringen.
    09. april 2008
  • 09 April 2008 - 11:00

    Vil bygge ut for en kvart milliard

    Hovden Høyfjellshotell vil bygge ut for en kvart milliard kroner. Målet er å være attraktivt også utenfor skisesongen.
    09. april 2008
  • 09 April 2008 - 09:00

    Kjøtt enda sunnere

    Den danske ernæringsforskeren Arne Astrup har kommet frem til nye og interessante resultater om kjøtt.
    09. april 2008
  • 09 April 2008 - 01:01

    Disse nye billigfavoritter må du få med deg

    To nye unge friske og svært lettlikendes viner er ukens meny. Dessuten er de veldig billige.
    09. april 2008
  • 08 April 2008 - 17:00

    Norlandia-hotell i Eidsberg

    Hotellkjeden Norlandia har kjøpt hotelltomt på Brennemoen i Eidsberg.
    08. april 2008
  • 08 April 2008 - 15:10

    20. april i Oslo - De beste vinene fra 12 vinhus

    Gå ikke glipp av dette helt spesielle arrangementet der du kan smake et utall flotte viner og møte menneskene bak dem.
    08. april 2008
  • 08 April 2008 - 15:00

    Årets Kake kåres i dag

    I dag er det kakedag og kåring av Årets kake i Oslo.
    08. april 2008
  • 08 April 2008 - 13:42

    Forsiktig opprør i vinmarkene

    De er ikke mange, og røstene er foreløpig svake i det konservative og lite lydhøre Bordeaux. Men de som satser på alternativ dyrking mener å ha håndfaste bevis på at det er den eneste farbare veien for det franske terroirbegrepet.
    08. april 2008
  • 08 April 2008 - 13:00

    Talentene flykter

    Bergen er lite attraktiv for unge kokketalenter mener norgesmesteren i kokkekunst, Geir Skeie.
    08. april 2008
  • 08 April 2008 - 11:00

    Drinker kun til klokken 01

    Det kan bli tidlig slutt på drinker i baren på hotell og restauranter i Kragerø.
    08. april 2008