Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 April 2009 - 01:00

    Laks- og kveiteruller

    Sushi er en fantastisk måte å tilberede havets delikatesser på, og det er heller ikke vanskelig å lage det hjemme selv. Prøv bare denne oppskriften.
    28. april 2009
  • 27 April 2009 - 17:00

    Hotell møter motbør

    Planen om et 16 etasjers høyt hotell i Narvik møter motbør.
    27. april 2009
  • 27 April 2009 - 15:00

    Fusjonerer på Hovden

    Hovden Høyfjellshotell og Hovdestølen Hotell skal samarbeide.
    27. april 2009
  • 27 April 2009 - 13:00

    God respons på FoodCamp

    Odd Ivar Solvold håpet på 30-40 søknader til sin FoodCamp. Han fikk 138...
    27. april 2009
  • 27 April 2009 - 11:00

    Seks NM under Matfestivalen

    Årets Matfestival i Ålesund har flere NM-konkurranser enn noensinne.
    27. april 2009
  • 27 April 2009 - 09:00

    Knallstart for Folk restaurant

    Med musikalen Mamma Mia fikk Monica Egeberg en gavepakke som mat- og drikkeansvarlig på Folk restaurant i Oslo.
    27. april 2009
  • 27 April 2009 - 01:00

    Kjøttboller til tapas

    De deiligste kjøttboller er perfekt til tapasfesten, men er også nydelige som en enkel middag i begynnelsen av uken.
    27. april 2009
  • 26 April 2009 - 01:00

    Lammecassoulet med bønner

    Vi trår til med en skikkelig tradisjonell fransk gryterett denne søndagen.
    26. april 2009
  • 25 April 2009 - 01:00

    Grillet gravlaks med potetsalat

    Hvis du aldri har grillet gravlaks er det på tide å prøve. Vær beredt på en kulinarisk a-ha opplevelse.
    25. april 2009
  • 24 April 2009 - 17:30

    Fikk pengestøtte

    Stavanger kommune bidrar økonomisk for at byen skal bli WACS-arrangør i 2014.
    24. april 2009
  • 24 April 2009 - 16:32

    Kan bli restaurant

    Tryvannstårnet i Oslo kan bli restaurant.
    24. april 2009
  • 24 April 2009 - 13:00

    Stenger på kvelden

    Pizzarestauranten Dolly Dimple's på Finnsnes har valgt å holde stengt på kveldstid.
    24. april 2009
  • 24 April 2009 - 12:00

    Den store festbowlen

    Inviter venner og kjente på en skikkelig forsommerfest med en duggfrisk og farlig god bowle.
    24. april 2009
  • 24 April 2009 - 11:00

    Torvstua Drift konkurs

    Etter avviklingen av Torvstua i Gol og Restauranthuset Rett Rundt Hjørnet på Nesbyen, har selskapet Torvstua Drift gått til skifteretten.
    24. april 2009
  • 24 April 2009 - 09:00

    Vil lage unikt spisested

    Sven Inge Marcussen ønsker å lage et unikt spisested for båtfolket i Tvedestrandsfjorden.
    24. april 2009
  • 23 April 2009 - 17:00

    Ny sjef i Diageo

    Christian Holst har overtatt etter Simon Rix som Country Manager for Diageo i Norge.
    23. april 2009
  • 23 April 2009 - 16:13

    Satser på Norge

    Concha y Toro Holding starter nå egen importvirksomhet.
    23. april 2009
  • 23 April 2009 - 13:00

    Et kort liv

    Det ble et kort liv for Baccarah på Lysaker Brygge utenfor Oslo.
    23. april 2009
  • 23 April 2009 - 11:35

    Kupp til biffen

    Jakter du på noe ekstra godt til biffen eller grillmaten, skal du plukke med deg denne fra taxfreehylla.
    23. april 2009
  • 23 April 2009 - 11:00

    Endrer konseptet

    Restaurant Villa Provence i Sandefjord endrer driftskonseptet sitt.
    23. april 2009
  • 23 April 2009 - 09:00

    Kan få skrape

    West End Pub i Fredrikstad kan få en advarsel etter en episode i februar der en dame forsvant ut av lokalet med et glass øl i hånden.
    23. april 2009
  • 23 April 2009 - 01:01

    Lekkert fra Alsace

    Riesling på fransk holder fortsatt stand i hvert fall når vinen er signert en god produsent som denne.
    23. april 2009
  • 23 April 2009 - 01:00

    Slik lager du enkelt en pølseform med purre

    I dag er det en enkel rett som store som små elsker vi kan friste med.
    23. april 2009
  • 22 April 2009 - 17:00

    Flere spritsteder

    Listen over spritselgende utesteder i Stavanger økte fra 106 til 118 i fjor.
    22. april 2009
  • 22 April 2009 - 15:00

    Ut av listen

    Gordon Ramsay har ikke lenger en restaurant på topp 50-listen i verden.
    22. april 2009