Klubb - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 Oktober 2019 - 01:01

    Eksklusiv Winemakers Dinner: Dirk Niepoort tar med seg 10 av sine beste viner til Bokbackas uimotståelige 6-retters meny

    Niepoort skapte rabalder i polhyllene med sin 2017-vintage i høst. Denne smaksbomben blir avslutningen på denne helt spesielle middagen som det kommer til å gå gjetord om i lang tid fremover. Du er en av få inviterte.
    19. oktober 2019
  • 14 Oktober 2019 - 12:25

    Endelig er lammesesongen her

    Og jammen er det mye godt man kan lage av lam. Denne uken reiser jeg tilbake i tid og mimrer om mitt første møte med ordentlig indisk mat. Oppskriften følger selvfølgelig også med.
    14. oktober 2019
  • 01 Oktober 2019 - 15:32

    Klikk deg til 50 sider med mye godt lesestoff

    Du kan glede deg til å lese om alt fra verdens beste grillrestaurant, via Napa Valleys leten etter kjøligere vinmarker  til den norske superbaren i London. Neste nummer kommer allerede den 21. oktober.
    01. oktober 2019
  • 30 September 2019 - 15:24

    Slik lager du smaken av høst

    Pasta og gresskar er hovedingrediensene i denne ultimate høstoppskriften. Ved hjelp av enkle råd kan selv simple ingredienser omgjøres til magi.
    30. september 2019
  • 18 September 2019 - 17:25

    Lesestoff som forbeholdes medlemmer

    Reportasjer fra verdens beste restauranter og vinprodusenter forbeholdes deg som medlem. Hver uke kommer nytt lesestoff til.
    18. september 2019
  • 18 September 2019 - 16:50

    Rabatt på vinkurs og spesialinvitasjoner

    Apéritif tilbyr mer enn 150 vinkurs, middager og messer i løpet av et år. Som medlem i Apéritifs Mat- og Vinklubb får du rabatter i tillegg til invitasjoner til arrangementer som kun er for medlemmene.
    18. september 2019
  • 18 September 2019 - 16:29

    Få rabatt på «verdens beste vinglass»

    Den verdensberømte vinskribenten Jancis Robinson har laget ett vinglass som dekker alle behov. Det kommer til å dekke også dine. Som medlem i Apéritifs Mat- og vinklubb får du gunstige priser.
    18. september 2019
  • 18 September 2019 - 15:59

    Som abonnent skaffer du deg de beste vintipsene først

    Ved å abonnere får du tilgang til de meget populære spaltene signert Aase E. Jacobsen før alle andre slik at du kan sikre deg de beste vinkjøpene.
    18. september 2019
  • 22 August 2019 - 15:03

    Nå kan du også lese det populære papirmagasinet Apéritif digitalt

    Papirutgaven koster kr 895 for 8 utgaver, men som medlem får du gratis tilgang til den digitale utgaven. Du kan glede deg til mye unikt lesestoff.
    22. august 2019
  • 07 Juli 2019 - 10:00

    Dette er tidenes drømmereise: Fire dager hos de beste produsentene, restaurantene og hotellene i Champagne

    I løpet av fire aprildager neste år får du oppleve det aller beste Champagne har å by på fra vinsmakinger hos topprodusenter til lunsjer og middager på Michelin-restauranter og selvsagt overnatting på de aller mest komfortable hotellene. Dette vil du ikke
    07. juli 2019
  • 07 Desember 2002 - 01:00

    And med mango

    Andekjøtt kan være kilde til nydelige opplevelser. Imidlertid bør du passe på at du kjøper god kvalitet, for det er nemlig ikke topp kvalitet alt som tilbys deg. Ta en prat med din lokale kjøtthandler. En sødmefull rødvin må til, og da er en ripasso fra I
    07. desember 2002