Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Mai 2011 - 13:56

    Tyrkisk i ishavsbyen

    Restaurant Meze satser på ... nettopp, meze.
    10. Mai 2011
  • 07 Mai 2011 - 01:00

    Denne retten kommer du til å lage mange ganger

    I stedet for biff er det grillet laks som får glede av béarnaisen. Og den lager du selvsagt selv.
    07. Mai 2011
  • 03 Mai 2011 - 08:00

    Wok er ypperlig helårsmat

    Kjøkkensjef Lung Man Cheung på den populære Oslo-restauranten Nodee gir deg spennende og lettlagede wok-oppskrifter.
    03. Mai 2011
  • 02 Mai 2011 - 01:00

    Fyldig skinkegryte

    En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
    02. Mai 2011
  • 26 April 2011 - 15:19

    Norske reker i sjømatfinale

    Reker fra Lyngen kan bli kåret til Europas beste sjømat.
    26. april 2011
  • 08 April 2011 - 13:00

    Bacon som hvilerett

    Hamburgeren er byttet ut med lever og brissel av kje, andelever og svinebogterrin. Gode venner og de som forstår seg på det får bacon som hvilerett.
    08. april 2011
  • 08 April 2011 - 11:59

    Henger høyt og smaker godt

    God skinke finnes også her til lands. Denne spekehistorien starter egentlig i 1874 på en fjellgård i Åkrafjorden. Fremdeles spekes det, nå også for salg og Olav Vetrhus opplever stor suksess med sin Suldalsskinke.
    08. april 2011
  • 07 April 2011 - 12:03

    Slutt for gourmet-diner på Tøyen

    Refuel må finne nye lokaler etter knapt ett års drift.
    07. april 2011
  • 05 April 2011 - 15:51

    Fikk gull for maten

    Quality Hotel 33 vant prisen for best utøvermat under ski-VM i Oslo.
    05. april 2011
  • 05 April 2011 - 01:00

    Blåskjell med pesto

    Et festmåltid kan knapt lages enklere enn dagens fristelse med blåskjell.
    05. april 2011
  • 01 April 2011 - 17:06

    Stort fokus på gode råvarer

    New Zealand har mange likhetstrekk med Norge, både hva angår natur, flora og fauna. Og kjøkkenet har stor europeisk påvirkning. Men når vi kommer til råvarekvalitet, ja da snakker vi om virkelig store forskjeller.
    01. april 2011
  • 01 April 2011 - 14:25

    Helles siste konk

    Det siste av en rekke selskaper med Helle Jordbræks navn er nå konkurs.
    01. april 2011
  • 30 Mars 2011 - 16:53

    Midt i matfatet

    Roy Magne Berglund har med Du Verden satt Svolvær ettertrykkelig på det norske matkartet. Og det i mer enn ti suksessrike år.
    30. mars 2011
  • 29 Mars 2011 - 21:32

    Nye koster på Cinderella

    Spisested og hotell gjenåpner langs E18.
    29. mars 2011
  • 29 Mars 2011 - 15:30

    «Zachen» fornyer og utvider

    Får 12 restauranter og uteservering på taket i Bergen.
    29. mars 2011
  • 29 Mars 2011 - 15:24

    Fikk grønt utelys

    Odd Ivar Solvold åpner uteservering i Sandefjord.
    29. mars 2011
  • 29 Mars 2011 - 14:50

    Serverer sjømat ved Hankø

    Christine Alexandersen  åpner restaurant i sommer.
    29. mars 2011
  • 22 Mars 2011 - 15:06

    Bakeri hevet resultatet

    Baker Hansen tjener fett på kakefester på jobben.
    22. mars 2011
  • 16 Mars 2011 - 16:30

    Satser på sushi

    Halden får sin første sushi-restaurant.
    16. mars 2011
  • 16 Mars 2011 - 16:27

    Helt uten pinner

    For Australias mest ettertraktete kokk, japanske Tetsuya Wakuda, er så godt som ingen ingrediens for vanskelig å angripe. Han eksperimenterer med det meste. Han har til og med laget sushi av vår egen sursild. Men pinnene har han byttet ut.
    16. mars 2011
  • 15 Mars 2011 - 16:17

    Hvem får stjerne i år?

    Onsdag kommer den nye Michelin-guiden. Her er kokkenes egne stjernetips.
    15. mars 2011
  • 15 Mars 2011 - 16:03

    Renaa leter etter lokaler

    Vil eksportere Stavanger-konsept til Trondheim.
    15. mars 2011
  • 15 Mars 2011 - 15:10

    Serverer sunn hjerneføde

    Hoteller satser på ny meny for bedriftsmarkedet.
    15. mars 2011
  • 10 Mars 2011 - 10:44

    Hetere hverdag

    Rune Brand er ikke bare en ambassadør for chili. Han har også gjort den skånske bygda Åraslöv til Nordens chilisentrum.
    10. mars 2011
  • 09 Mars 2011 - 01:00

    Krydret sei med grønne linser

    Sei kan brukes til så mye mer enn bare som seibiff med løk. Den smakfulle fisken får en krydret avslutning i dag.
    09. mars 2011