Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Mai 2011 - 15:34

    God smak viktigst

    Under filmfestivalen i Cannes eksponeres og følges også mattrendene nøye. Og det er ikke molekylære krumspring det dreier seg om akkurat nå.
    30. Mai 2011
  • 30 Mai 2011 - 11:08

    Matglade får egen tv-kanal

    Skal fokusere på skandinavisk mat og sunn livsstil.
    30. Mai 2011
  • 25 Mai 2011 - 20:58

    Le Canard legges ned

    Et eierskifte kommer til å skje 1. juli, og da stenger Le Canard dørene. I alle fall for en god stund.
    25. Mai 2011
  • 23 Mai 2011 - 17:34

    Parmaskinke søker beskyttelse i Norge

    Vil kopimat til livs.
    23. Mai 2011
  • 20 Mai 2011 - 17:41

    Skal drive Himmelblå-kafeen

    Stig-Terje Eide frister med mat og natur i «Marits» ånd.
    20. Mai 2011
  • 20 Mai 2011 - 12:30

    Lær mer om oppdrett av ishavsrøye og få mange oppskrifter

    Ishavsrøya er ved hjelp av en liten men veldrevet oppdrettsnæring blitt et trygt alternativ for deilige fiskemiddager. Velsmakende, fleksibel og lett å tilberede er stikkord for de 12 oppskriftene du her får.
    20. Mai 2011
  • 20 Mai 2011 - 02:00

    Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

    Ta for deg av sesongenes beste råvarer og lag deg et skikkelig festmåltid denne fredagen.
    20. Mai 2011
  • 19 Mai 2011 - 10:30

    Ørret - god smak fra norske fjorder

    Ørret er i tillegg til laks en svært ettertraktet eksportartikkel fra Norge. Lær mer om delikatessen og se de lekre oppskriftene her.
    19. Mai 2011
  • 18 Mai 2011 - 02:00

    Kyllingfilet med råkost og pasta

    Etter gårsdagens store fest er det deilig med en enkel og lett middag. Prøv bare oppskriften selv.
    18. Mai 2011
  • 16 Mai 2011 - 12:34

    OL-kokker på treningsleir i Vesterålen

    Kokkelandslaget skal bygge OL-form i nord.
    16. Mai 2011
  • 16 Mai 2011 - 12:03

    Matmarked på grensen

    Verdensmaten inntar Halden i sommer.
    16. Mai 2011
  • 12 Mai 2011 - 10:22

    Ny vri på fenalåret

    I stedet for traust potetsalat og eggerøre kan du prøve en av disse spennende oppskriftene.
    12. Mai 2011
  • 10 Mai 2011 - 14:56

    Tyrkisk i ishavsbyen

    Restaurant Meze satser på ... nettopp, meze.
    10. Mai 2011
  • 07 Mai 2011 - 02:00

    Denne retten kommer du til å lage mange ganger

    I stedet for biff er det grillet laks som får glede av béarnaisen. Og den lager du selvsagt selv.
    07. Mai 2011
  • 03 Mai 2011 - 09:00

    Wok er ypperlig helårsmat

    Kjøkkensjef Lung Man Cheung på den populære Oslo-restauranten Nodee gir deg spennende og lettlagede wok-oppskrifter.
    03. Mai 2011
  • 02 Mai 2011 - 02:00

    Fyldig skinkegryte

    En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
    02. Mai 2011
  • 26 April 2011 - 16:19

    Norske reker i sjømatfinale

    Reker fra Lyngen kan bli kåret til Europas beste sjømat.
    26. april 2011
  • 08 April 2011 - 14:00

    Bacon som hvilerett

    Hamburgeren er byttet ut med lever og brissel av kje, andelever og svinebogterrin. Gode venner og de som forstår seg på det får bacon som hvilerett.
    08. april 2011
  • 08 April 2011 - 12:59

    Henger høyt og smaker godt

    God skinke finnes også her til lands. Denne spekehistorien starter egentlig i 1874 på en fjellgård i Åkrafjorden. Fremdeles spekes det, nå også for salg og Olav Vetrhus opplever stor suksess med sin Suldalsskinke.
    08. april 2011
  • 07 April 2011 - 13:03

    Slutt for gourmet-diner på Tøyen

    Refuel må finne nye lokaler etter knapt ett års drift.
    07. april 2011
  • 05 April 2011 - 16:51

    Fikk gull for maten

    Quality Hotel 33 vant prisen for best utøvermat under ski-VM i Oslo.
    05. april 2011
  • 05 April 2011 - 02:00

    Blåskjell med pesto

    Et festmåltid kan knapt lages enklere enn dagens fristelse med blåskjell.
    05. april 2011
  • 01 April 2011 - 18:06

    Stort fokus på gode råvarer

    New Zealand har mange likhetstrekk med Norge, både hva angår natur, flora og fauna. Og kjøkkenet har stor europeisk påvirkning. Men når vi kommer til råvarekvalitet, ja da snakker vi om virkelig store forskjeller.
    01. april 2011
  • 01 April 2011 - 15:25

    Helles siste konk

    Det siste av en rekke selskaper med Helle Jordbræks navn er nå konkurs.
    01. april 2011
  • 30 Mars 2011 - 17:53

    Midt i matfatet

    Roy Magne Berglund har med Du Verden satt Svolvær ettertrykkelig på det norske matkartet. Og det i mer enn ti suksessrike år.
    30. mars 2011