Uterestauranten Sjøbris i indre havn i Halden gjenoppstår med sushi og sjømat på menyen, skriver Halden Arbeiderblad.
Det er Magne Rekstad og Bent Ingerø-Ahlsen som står bak etableringen av «Sjøbris» i de tidligere lokalene til YaDa og Dickens på brygga.
- Vi valgte navnet «Sjøbris» både fordi vi ønsket å ta opp igjen det gamle navnet, og fordi det er som en sjøbris å sitte nede på indre havn en fin sommerdag og nyte god mat og drikke, sier de to til avisa.
De mener alle steder med respekt for seg selv har en sushirestaurant, og tror markedet er til stede også i Østfold-byen.
- Vi tror haldenserne er modne for å prøve rå fisk med masse tilbehør. Men i tillegg til sushi vil vi ha en meny med fisk- og skalldyrretter.
Sjøbris skal ansette to kokker, en med 25 års erfaring som sushikokk og en fra fiskerestauranten Solsiden i Oslo.