Nyhet - Ukens drink - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 Juli 2004 - 01:01

    Navnet til tross - drinken smaker herlig

    Her får du oppskriften på nok en flott svensk drink denne sommeren. Very Berry er en ettertraktet spesialitet fra Andreas Näslund på utestedet Godet i Stockholm, en drink som han selvsagt ønsker oss nordmenn en riktig god sommer med!
    09. juli 2004
  • 02 Juli 2004 - 01:01

    Det er slik en Green Apple Cinnamon skal smake

    Eple er stikkord for denne Ukens drink. Smirnoff er på markedet med syv nye smaker og flasker i helt ny design. Green Apple Twist kommer som nyhet i juli, og blir dermed den åttende i rekken. Her får du oppskriften på en frisk og lekker sommerdrink.
    02. juli 2004
  • 25 Juni 2004 - 10:19

    Server denne drinken så blir du en helt - Vanilla Apple In

    Nok en frisk drink serveres deg nå som sommeren står for døren. Vi håper selvsagt på litt varme denne helgen. Kanskje også mulighet for en noe forsinket St. Hans-feiring? Venter du gjester skal nok denne drinken hjelpe til med å få opp stemningen ytterlig
    25. juni 2004
  • 18 Juni 2004 - 11:56

    Lag en skikkelig drømmedrink med vaniljeis

    Ukens drink er vel kanskje mer å regne som en dessert - i og med at det her er benyttet vaniljeis. Denne sommeren kan du la den gode gamle Baileys få en oppgradering - og du vil raskt oppdage en herlig vri på den tradisjonelle likøren.
    18. juni 2004
  • 11 Juni 2004 - 09:05

    Sommerdrinken Melon Lemonade

    Melon Lemonade er en suveren sommerdrink! Svalende og med en god smak av honningmelon som også kommer frem i både duft og ettersmak. Perfekt å tilberede i  stor bolle og servere som aperitiff før grillfesten.
    11. juni 2004
  • 04 Juni 2004 - 09:22

    Miks deg en herlig sommerdrink

    Vodka er en utmerket base for en rekke drinker med frisk karakter. Ren i smaken, fremhever godt de andre ingrediensene, samtidig som den betyr mye for balansen. Denne Ukens drink er basert på den opprinnelige Absolut og er et godt eksempel på hvordan en f
    04. juni 2004
  • 28 Mai 2004 - 08:00

    Miks en litt uvanlig Daiquiri

    Igjen blir det servert en svensk drink som avslutning på uken. Og denne gang er det rom som er råvare, noe Nicklas Helge på Gondolen i Stockholm er glad i. Høy grad av friskhet er med på å gjøre denne gule bomben til manges favoritt. God helg!
    28. Mai 2004
  • 21 Mai 2004 - 14:21

    Svenskenes favoritt er smultronpuff

    Denne uken serverer vi deg en nydelig svensk vodkadrink. Pontus in the Green House i Gamla Stan i Stockholm er stedet du får servert denne drinken. En av byens mest omtalte restauranter der du garantert ikke går lei atmosfæren. I luksusklassen, og med et
    21. Mai 2004
  • 14 Mai 2004 - 09:25

    En drink så rød som i rødt i det norske flagget

    En blodrød drink skal for anledningen symbolisere hovedfargen i det norske flagget. Dette er en smakfull drink som er enkel å tilberede. Vodka er basis for denne drinken, men dersom du ønsker en annen drink på nasjonaldagen er det bare å søke i vår rikhol
    14. Mai 2004
  • 30 April 2004 - 08:55

    Arbeidernes 1. mai-drink

    Etter en lang dag i kamptog vil vi tro at en forfriskende drink, gjerne basert på enkle og tradisjonelle ingredienser, er høyst velkommen. Og det kan man vel trygt si at denne Ukens drink er. Jesper Lind gir deg arbeiderdrinken som alle kan mikse.
    30. april 2004
  • 16 April 2004 - 14:41

    Miks en frisk sommerdrink

    Andre sommerdag og på tide med en frisk sommerdrink. Benytt helgen til å perfeksjonere dine barferdigheter. Gode drinker setter vel de aller fleste stor pris på, og når du med den største letthet kan justere drinken slik den enkelte ønsker den kan vel bar
    16. april 2004
  • 02 April 2004 - 12:58

    Slik mikser du White Russian med banan

    Jan Anders Hansson på Tørst i Oslo er mannen som bringer deg påskens deiligste drink. Med vodka som basis blir nok denne drinken sterk nok for de mest vellykede after-ski-arrangementene. Litt krem på toppen gir en spennende og avrundet karakter på smaken.
    02. april 2004
  • 26 Mars 2004 - 15:30

    Moulin Rouge

    I Bergen, på Legals barkart, finner du cognacdrinker. -Cognacen gir en fin tyngde, mens champagnen letter det hele vidunderlig opp, sier bartender Gard Haugland. Her får du oppskrift på en cognacdrink du rekker å perfeksjonere før påsken står for døren.
    26. mars 2004
  • 12 Mars 2004 - 12:37

    Absolut Combo Bombay

    Helgens drinkforslag fra Apéritif er en smaksrik og særdeles frisk drink, eller nærmere bestemt en shot, basert på den smakssatte vodkaen Absolut Mandrin. Spesielt passende når vi nå nærmer oss påskeferien. Et godt alternativ til appelsiner og mandariner.
    12. mars 2004
  • 05 Mars 2004 - 10:58

    En skikkelig drink med smak av sitrus

    Vodka er som en potet. Den kan benyttes til et nærmest ubegrenset antall drinkvarianter. Ren i smak, samtidig som den forsterker karakteren til resten av ingrediensene. Denne helgen går vi for en frisk drink der sitrusfrukt i form av sitron står som smaks
    05. mars 2004
  • 27 Februar 2004 - 14:57

    Hvis du synes irish coffee er litt kjedelig, er dette kaffedrinken for deg

    Den kombinerer noe de fleste har i barskapet med kaffe traktet med kardemomme. En ekstra lekker og smaksintens start på påskeferien.
    27. februar 2004
  • 20 Februar 2004 - 12:15

    En spicy drink

    Ukens drink er en riktig så spicy liten sak. Kanellikør er vel kanskje ikke akkurat det som først faller deg inn å benytte når drinker skal forberedes. Imidlertid blir dette en svært spennende drink der friskhet og søtladenhet går hånd i hånd. Kjøp inn li
    20. februar 2004
  • 12 Februar 2004 - 11:37

    Valentines All Day Drinks

    Om du velger å gjøre stas på kjæresten ute eller hjemme, kommer deilige og pirrende drinker godt med. Her er fire gode forslag fra Bølgen & Moi Briskeby.
    12. februar 2004
  • 06 Februar 2004 - 09:21

    Hvilken president det er snakk om kan du gjette på når du mikser El Presidente

    Denne uken blir du servert en drink der rom er hovedingrediens. En relativt enkel, men like fullt velsmakende, drink som passer like godt til alle årstider. Rom er dessuten en råvare du med stort hell oftere kan benytte i dine egne drinker.
    06. februar 2004
  • 30 Januar 2004 - 08:47

    Kan en drink være medisin?

    Ukens drink er basert på Vaccari Sambuca, en likør som så dagens lys så sent som i 1990. Likøren har fått navn etter destillatøren Arturo Vaccari. Med en konsis smak av anis og fennikel, friskes det hele opp med masse deilig fruktighet. Dessuten kan dette
    30. januar 2004
  • 23 Januar 2004 - 16:00

    En drink fra Bakgården Bar

    Det blide sørland, representert ved gutta i Bakgården Bar i Kristiansand, gir deg denne helgens drinkoppskrift. Med et rykte på seg at de lager spesielle ting, forsikres du likevel at ingen kompromisser inngås når det gjelder råvarene. Friskt, friskt og a
    23. januar 2004
  • 09 Januar 2004 - 14:45

    Slik lager du drinken Vanilla Passion

    Det er ikke bare Absolut som har oppnådd store suksess i drinkmarkedet med sin vaniljevodka. Også Cariel nyter stor respekt og faktisk foretrekkes av en betydelig andel drinkelskere. Herved er du advart mot den forføreriske drinken vi her gir deg oppskrif
    09. januar 2004
  • 02 Januar 2004 - 01:01

    Det er slik du skal mikse en Bacardi Ricky

    Det nye årets første drink fra Apéritif er basert på rom av den hvite typen. Deilig og friskt, samtidig som bitterheten er klart tilstede. Rom er svært underrepresentert i det norske hjem, men i barer og på utesteder er den en mye benyttet råvare. Miks de
    02. januar 2004
  • 19 Desember 2003 - 16:13

    Lag en deilig jule drink 

    Årets siste drinkforslag fra Apéritif er en smaksrik og særdeles frisk juledrink basert på den smakssatte vodkaen Absolut Mandrin. Spesielt passende akkurat nå - jula er jo som kjent høytid for mandariner. Og det beste av alt er at du slipper å skrelle de
    19. desember 2003
  • 12 Desember 2003 - 14:13

    Nå skal du blande cognac og chamapgne

    Denne uken serverer vi deg en skikkelig partdrink for den forestående høytiden. Her mikses både cognac og champagne, ingredienser man gjerne har for hånden i tiden frem mot nyttårsaften. Men det absolutt ingen grunn til ikke å benytte anledningen til å pe
    12. desember 2003