Valentines All Day Drinks

Om du velger å gjøre stas på kjæresten ute eller hjemme, kommer deilige og pirrende drinker godt med. Her er fire gode forslag fra Bølgen & Moi Briskeby.
Redaksjonen
12 Februar 2004 - 11:37

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Valentines Passion Breakfast

Fremgangsmåte

Ha et halvt glass friskpresset eplejuice, saften av en appelsin og to ringer ananas (kuttet i biter) i en blender. Tilsett kjøttet av én pasjonsfrukt og kjør sammen i ca 10 sekunder. Hell over i et langt glass fyllt med is.
Til garnityr har jeg (selvfølgelig) brukt kjærlighetsfrukt (Lichi).

Denne drinken er alkoholfri og full av sunn frukt og juice. Den passer derfor perfekt til frokost på sengen som en verdig start på denne dagen. Du kan gjerne variere denne drinken med annen frukt eller juice, men husk pasjonsfrukten. Det er jo det denne Valentinesdagen handler om.

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Josephine's Will She Or Won't She Martini

Fremgangsmåte

Denne drinken krever litt forarbeid; Den består av vodka, tilsatt rosenblad og en liten smule kanel. La den stå en tid til smaken har markerer seg (ca. én uke). Deretter legges den på frys. Når tiden er inne er det bare å helle vodkaen (6cl) oppi et avkjølt cocktailglass og garnere med friskt rosenblad.

Denne klassiske Martini- varianten er som skapt for anledningen og passer utmerket som apéritif til en romantisk middag. Det er nesten  som å være på first-date igjen, eller er det kanskje det..? Uansett;  Will she or won't she?

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Ruby Valentine

Fremgangsmåte

Alle ingrediensene shakes og siles i et avkjølt cocktailglass. Til garnityr har jeg brukt en halv skive grapefukt med et ananas- blad  i gjennom.

Etter en deilig middag, med alt som hører til, er intet bedre en myke ord og gode drinker. Se øynene hennes glitre idet du gir henne denne eksotiske edelstenen. Hvem trenger diamanter nå!

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Long Kiss Goodnight

Fremgangsmåte

Her kreves også litt forarbeid; Ta en god flaske vodka og tilsett et par vaniljestenger (splittet på langs). Etter 3-4 dager har den fått et kraftig vaniljepreg og kan da legges på is.

Når tiden er inne tar man 8-10 friske bringebær og mudler dem i et shakerglass. Tilsett 4cl vaniljevodka og is. Drinken shakes og siles i et stort, avkjølt shotsglass (helst pousse-café).

Avslutt kvelden med å dele denne. Ord har gjort sitt og ører er myke og varme. En liten smak hver, før... - the long kiss goodnight.

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen
Dagens rett

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her