Guide
Foto: (Frukt.no/Synøve Dreyer )
En slik sjokoladekake blir alltid vel mottatt
02 Februar 2024 - 10:11
Sjokoladefondant
Fremgangsmåte
- Smelt smør og slå det over sjokoladen som er delt i biter. La stå 2-3 minutter til sjokoladen har smeltet. Rør sammen.
- Pisk egg og sukker lett og tilsett sjokoladeblandingen. Pisk kraftig til en jevn røre. Sikt over mel og rør inn.
- Smør 4-5 porsjonsformer med smør og fyll dem ¾ fulle. Sett dem på bakeplaten og stek de i ca 7 minutter på 180 grader nederst i ovnen.
- La de få avkjøle i formene ca. 15 min. Hvelv dem forsiktig ut på tallerkener. Pynt med bær og lignende. Når du setter skjeen inn vil myk sjokolade flyte ut.
Vispet lett dessertfløte eller iskrem smaker utrolig godt til en slik fondant.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå