De aller sterkeste nyhetene

              

89          Martell Cordon Bleu                    

8801     895,00  0,70       Flaske  

Gyllenbrun. Klassisk og god med fine fattoner, noe sødme, aprikos, sjokolade.

Fyldig med noe sødme fra frukt, fint fatpreg, god karakter, varm og lang ettersmak.

Avec.    

En ganske rik cognac for dem som liker mye smak og litt sødme.       

 

88          Gabriel Boudier Bitter                 

2250003             69,90    0,10       Flaske  

Rød. Fin aroma, blomster og krydder.   

Dempet bitterhet i starten, men kommer seg i væske.

Drinker hvor du ikke vil ha altfor uttalt bitterhet, men mer aroma.        

En vellaget bitter.          

 

87          Oslo Håndverksdestilleri Marka Bitter                 

2694802             299,90  0,50       Flaske  

Gullgul. Mye gress, litt lakris, urter.       

Fyldig med god viskositet, god syre, god fasthet, masse smak, integrert sødme, tørr og krydret med bra bitterhet.         

Etter maten, ved bålet, under fisketuren.            

En annerledes bitter, men trolig ikke for dem som holder seg til Jäger.             

 

87          Gabriel Boudier Rare London Dry Gin                   

2248301             435,00  0,70       Flaske  

Klar. God duft av einerbær, sitrus, urter.             

Fruktig og god med varme fra krydder, mye bitterhet, lang. 

Drinker.             

En god gin på den syrlige slanke og krydrete siden    

 

86          The Naked Grouse Blended Scotch Whisky               

378501 409,90  0,70       Flaske  

Gyllenbrun. Fint fatpreg, god karakter. 

Fyldig med god sødme, fin syre, varm og god med godt integrert eik.

Drinker, on the rocks, straight. 

En god whisky som mange vil like.

 

85          Nikka Coffey Grain                       

1975701             499,90  0,70       Flaske  

Gyllen. Fint preg av fat, brød, litt alkoholstikk.  

En del sødme, varm og tørr, slutten er preget av mye kokos og vanilje.            

Drinker?            

En litt spesiell men likevel artig whisky.

 

84          Barekstens Gin Fatlagret                           

2709602             301,90  0,50       Flaske  

Gul. Aromatisk og intens med sitrus, einerbær, mye bittertoner, sitrusskall.      

Fet og fyldig med stor viskositet, mye kryddervarme og bitterhet, tørr finish, litt vel tørr.

Drinker med sødme.     

Litt voldsom. Krever en del av ingrediensene.    

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her