Laks i red curry og kokosmelk
Fremgangsmåte
- Skjær laksefileten i store terninger.
- Varm soyaoljen i en panne og brun lakseterningene på begge sider. Legg lakseterningene på et fat.
- Surr sjalottløk i pannen i ca. 2 minutter. Tilsett Thai red curry og kokosmelk. Rør ofte.
- Ha i soyasaus, rød chili, fish sauce, fiskekraft-/buljong og sukker.
- Tilsett lakseterningene, vårløk, limeblad og la det hele småkoke i 2-3 minutter.
- Dryss over frisk koriander og server med jasminris.
9 oppskrifter med laks som garantert faller i smak
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 149.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG