Oppskrifter påskegodteri

Seige godter er alltid populært
Påskepastiller

Fremgangsmåte
Visp eggehviten lett med en gaffel. Tilsett juicekonsentrat og melis.
Rull massen til små boller. Legg dem på folie eller bakepapir. Trykk ned. Trykk fast en sjokoladelinse i hver pastill. La tørke over natten. Vend pastillene, og la andre siden tørke.
Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Limekarameller

Fremgangsmåte
- Smelt smøret i en tykkbunnet, vid kasserolle.
- Tilsett fløte, sukker, sirup og vaniljesukker.
- Kok uten lokk, rør av og til røren består kuletesten (hell noen dråper av røren i iskaldt vann og rull til en seig og ganske fast kule).
- Det tar ca 15 min i en vid kasserolle eller ca 30 min i en kasserolle med mindre bunn.
- Rør inn det revne limeskallet.
- Hell røren på et bakepapir eller oljet bakebrett.
- Avkjøl litt før du skjærer eller klipper i biter.
- Oppbevares kaldt.
Tips: Skall fra en sitron i stedet for to lime er også godt.
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
Knekk med kokos

Fremgangsmåte
- Bland fløte, sukker og sirup i en vid kjele.
- La blandingen koke uten lokk på svak varme ca. 1 time.
- Rør i blandingen under kokingen.
- Hell noen dråper knekk i en skål med kaldt vann.
- Hvis det går lett å forme en slett kule, er knekken klar.
- Ha i smør og kokosmasse og hell knekken i konfektskåler og la den stivne.
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG