Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Kyllingruller
En skikkelig lekker kyllingrett er hva vi frister deg med, så nå er det bare å ta turen innom polet for å plukke opp den anbefalte hvitvinen.
Redaksjonen
06 Juli 2007 - 01:00
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kyllingruller med bacon på grillen
Fremgangsmåte
- Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. ½ cm tykkelse. Det er lurt å la filetene ligge i 15 minutter i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes.
- Skjær auberginen i skiver og vend dem i salt - la ligge til de begynner å svette.
- Skyll av saltet, tørk med kjøkkenpapir og grovhakk skivene.
- Smør på et tynt lag med pesto og kremost på hver av kyllingfiletene.
- Legg på hakket aubergine og paprika og dryss på litt salt og pepper.
- Rull sammen filetene og rull en baconskive rundt og fest med en tannpirker.
- Legg filetene høyt på grillen.
- Grilles i 12-15 minutter avhengig av tykkelsen. Snu ofte.
- Rullene kan også stekes i panne og etterstekes i ovnen i 5-10 minutter ved 175 grader.
- La kjøttet hvile noen minutter før det skjæres opp. Serveres med grønnsaker eller salat, stekt sopp og potetskiver.
Tips: Du kan godt lage denne retten hjemme ved at du bruner rullene i en stekepanne før du ovnssteker filetene ved 175 grader i 10 - 15 minutter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 279.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå